Ахметовська частина "Опозиційного блоку", яка об'єдналася з партією "Наші", партією "Відродження" та так званої "партією мерів" ("Довіряй справам") йде на вибори під брендом "Опозиційний блок", а її список очолить лідер партії "Наші "Євген Мураєв. Про це, за підсумками з'їзду партії, повідомляє її прес-служба.

Читайте також: Порошенко і Гройсман – аутсайдери: кого українці хочуть бачити прем'єр-міністром за Зеленського

Також до першої десятки увійшли нардепи Вадим Новинський і Олександр Вілкул, мер Харкова Геннадій Кернес, мер Одеси Геннадій Труханов, близькі до Ахметова мери Маріуполя Вадим Бойченко та Запоріжжя Володимир Буряк, депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, юрист Володимир Пилипенко і мер Ужгорода Богдан Андрєєв.

Раніше повідомлялось, що переговори про об'єднання "Опозиційною платформи – За життя" і ахметівської частини "Опозиційного блоку" не увінчалися успіхом.

Читайте також: Лише 4 партії проходять до Верховної Ради: свіжі результати соцопитувань

В "Опоблоці" кажуть, що лідери "Опозиційної платформи" не хотіли ділиться з ними місцями в списку і вийшли з переговорів.

В "Платформі" ж стверджують, що "ахметівці" вели подвійну гру, намагаючись "продавати" свою неучасть в об'єднанні Зеленському та його команді (для яких "Опозиційна платформа" є головним конкурентом на південному сході).

Нагадаємо, ЦВК затвердила план дострокових парламентських виборів. Вони відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook