На автодорозі Н-22 трапилась дорожньо-транспортна пригода через порушення правил маневрування.

Читайте також: У Луцьку біля РЦ зіткнулися маршрутка та два автомобілі

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Волинької області.

Сьогодні (14 квітня −ред.) близько 11-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП без травмованих за участю двох транспортних засобів на автодорозі Н-22 (Устилуг − Луцьк − Рівне), у селі Піддубці.

Прибувши на місце події, патрульні встановили, що 41-річний водій автомобіля Alfa Romeo, здійснюючи маневр розворот, не переконався у його безпечності, був не уважний, не стежив за дорожньою обстановкою та не надав переваги в русі транспортному засобу Volkswagen Amarok під керуванням 31-річного водія. В результаті автопригоди автомобілі отримали механічні пошкодження.

На водія Alfa Romeo патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення подія.

Читайте також: У Луцьку біля університету зіткнулися дві автівки (відео)

«Увага! Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції у Волинській області інформує, що протягом 2020 року на території Волинської області трапилося 925 автопригод (або 30% від усіх ДТП) через порушення правил маневрування.

Перед тим, як зробити розворот, пропустіть зустрічний транспорт та впевніться у безпечності маневрування», − йдеться у дописі патрульних.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook