Переможницю шоу «Холостяк-11» Анну Богдан часто запитують про весілля з Михайлом Заливакою. Тому дівчина вирішила нарешті відповісти на найпопулярніше запитання. Вона заявила, що поки хоче насолодитися цукерково-букетним періодом.

Читайте також: Богдан прокоментувала скандальну переписку "Холостяка" з Нікітюк

Про це йдеться в інстаграмі Анни Богдан.

Ще під час зйомок романтичного проєкту «Холостяк» Михайло Заливако розмовляв з обраницею Анною Богдан про їхнє майбутнє весілля. Тоді вона зізнавалась, що хотіла б вийти заміж у замку.

Анна Богдан про весілля з Михайлом Заливакою

Шанувальники героїв шоу продовжують запитувати пару про одруження та весілля. Анна Богдан зізналась, що на все свій час. Ймовірно, церемонія відбудеться ще не скоро.

Дівчина розповіла, що зараз їхні стосунки перебувають у цукерково-букетному періоді, у них багато романтики та побачень. Вона хотіла б вдосталь насолодитися цим часом.

Читайте також: Наркозалежність та аборти: ексучасниця «Холостяка-11» приголомшила зізнаннями (відео)

Анна Богдан зазначила, що спілкується із Заливакою щодо весілля та їхніх майбутніх дітей. Але вона не хоче прямо відповідати на запитання на цю тему, бо відчуває, «що так треба».

Зазначимо, що раніше Анна Богдан розповідала, що не має сильного бажання вийти заміж. Але однаково мріє про красиве весілля, яке запам'ятається на все життя. Натомість Михайло Заливако зауважив, що вони вже вирішили, що на святкуванні буде не більше 15 – 20 гостей.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook