Народна обраниця від СН Ганна Скороход неодноразово пропонувала своїм колегам "грошову допомогу". 

Читайте також: Лише один нардеп з Волині підтримав відкриття ринку землі

Про це під час засідання Верховної Ради 14 листопада заявив голова фракції Слуга народу Давид Арахамія, пише ТСН.

Народна обраниця від "Слуги народу" Ганна Скороход під час засідання заявила про те, що її чоловік був затриманий нібито через те, що вона голосувала проти земельного закону. У відповідь Арахамія заявив, що партія до затримання чоловіка політика не має жодного відношення.

"Якщо ви зараз зайдете в Google і загуглите цивільного чоловіка пані Скороход − ви все зрозумієте. Ми, як політична партія до цього не має жодного стосунку. Але те, що пані Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала їм грошову допомогу  − це є факт", − наголосив він.

Нардепка від "Слуги народу" Анна Скороход заявила, що її цивільного чоловіка Олексія Алякіна затримали через те, що вона не голосувала за "указом" фракції.

"Сьогодні за мої політичні вподобання та бачення і за те, що я не голосувала так, як мені вказувала фракція, за дорученням одного з замів Адміністрації президента одного з замів генерального прокурора, мого чоловіка було затримано", − сказала вона.

"Підставою стали мої голосування в залі: відстоювання державної власності ГТС, а також "червона кнопка" проти відкриття ринку землі", − каже Скороход.

Вона стверджує, що рішення про затримання її чоловіка нібито незаконне.

Читайте також: Рада підтримала відкриття ринку землі в першому читанні

"Підставою став запит Російської Федерації 2017−го року. До цього ніяких не було питань, а тут після "червоної кнопки відбувається затримання мого чоловіка"

Схороход звернулася особисто до президента, ДБР та інших правоохоронних органів з проханням "зупинити свавілля".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook