У місті Рожище Волинської області зі снігом з місцевих доріг зійшов і асфальт, сьогодні районний центр зустрічає автомобілістів півметровими ямами.

Читайте також: Ігор Гузь назвав дороги, які відремонтують у 2021 році

Проблемна ділянка дороги знаходиться поблизу повороту до автошколи ТСОУ та в'їзного знака "Рожище".

Сьогодні тут дорога більше схожа на напрямок, який зазнав бомбардування. Після сходження снігу зійшов і ямковий ремонт, який щороку проводять дорожники на даній ділянці.

Місцевий мешканець пан Володимир бідкається, що сьогодні біля 5-ої години ранку, їдучи цією дорогою, потрапив у яму. Внаслідок чого пошкодив колесо та диск. Чоловік не став викликати поліцію, адже розуміє, якщо до цього часу вони не звернули увагу на бездіяльність чиновників, то і зараз навряд чи щось зміниться.

Пан Володимир застерігає водіїв, які змушені об'їжджати ями по зустрічній смузі, бути обережними на даній ділянці дороги та не наражати себе та інших учасників руху на небезпеку.

Чоловік каже: "Хоч би якоїсь цегли накидали, для того, щоб ями не були такі глибокі, або кинули якесь старе колесо, у вигляді попередження".

Зазначимо, що небезпечна ділянка дороги не позначена відповідними дорожніми знаками. Вибоїни на автошляху не можуть становити понад 7 сантиметрів, а тут вони мають усі 20. Хоч снігу на проїжджій частині уже нема, але ніхто навіть не планує закидати величезні глибокі вибоїни асфальтовою сумішшю.

Читайте також: Перша "платна" дорога – Рівне-Луцьк, 255 грн – за проїзд кількох кілометрів

У автомобілістів схожі пригоди тут трапляються доволі часто, хоча місцеві мешканці, які щодня тут проїжджають, знають про цю небезпеку, а всі хто їдуть тут вперше, ризикують потрапити у ДТП, позбутися у своєму автомобілі підвіски чи шин з дисками.

Питання, чому чиновники нічого не роблять для вирішення даної проблеми, залишається на сьогодні відкритим.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook