Астролог Влад Росс склав топ-3 "гарячих" знаки Зодіаку і найбільш байдужих до плотських утіх.

Читайте також: Секс пальцями: яким буває та з чого почати

Астролог у коментарі "Главреду" розповів про ставлення знаків Зодіаку до сексу.

Кожен знак Зодіаку по-своєму ставить до плотських утіх: хтось найбільш "гарячий" і дня не може жити без сексу, хтось, навпаки, більше цінує душевну близькість і взаєморозуміння і схильний до платонічних почуттів.

Найсексуальніші знаки зодіаку: топ-3

1 місце. За сексуальність відповідають дві планети Плутон, Марс. Плутон в обителі перебуває в Скорпіоні. Як відомо, кожен знак Зодіаку пов'язаний з якоюсь частиною тіла людини, так от Скорпіон пов'язаний саме зі статевими органами. Тому Скорпіонам сміливо можна віддати перше місце як найсексуальнішим і "гарячим". Представники цього знаку – пристрасні коханці. Серед них найбільше Дон Жуанів і Казанов. У цьому плані Скорпіони поводяться як хижаки, тому не пропускають одну потенційну жертву. Велика частина Скорпіонів пристрасна, але вони здатні стримати свій запал. Однак є й такі представники цього знаку, які просто схиблені на сексі. Часто Скорпіонами рухає лібідо.

2 місце. Плутон екзальтує у Леві, тому цей знак Зодіаку стоїть на другому місці за сексуальністю. Лев – це знак кохання, а точніше амурних справ, короткострокових стосунків і зв'язків, подібних до феєрверку. Леви, як ніхто, схильні заводити курортні романи – лише б він був яскравим, не обтяженим побутом, подібним до феєрії.

3 місце.Овен також відносяться до "гарячих" знаків Зодіаку, тому що у них у виявленій обителі Марс, а у невиявленій – Плутон. Однак все одно третє місце слід розділити між двома знаками вогню – Овном і Стрільцем.

Стрільці – любителі сексу, схильні до адюльтера, частої зміни партнерів. Часто вони виявляються любителями групового сексу. Для Стрільців немає умовностей і перешкод у подібних справах.

Читайте також: Чому дівчата відмовляються від орального сексу

Найбільш асексуальні знаки зодіаку: топ-3

1 місце. Найбільш цнотливий знак Зодіаку очевидний – Діва. У них у сексі все за планом, за графіком. У Дів дуже гарна сексуальна техніка, але схильність розписувати за графіком час на любовні втіхи. Це у них можете зустріти правило: секс – по понеділках, середах і суботах, і тільки так. Для Дів також властиві службові романи. Ступають у шлюб вони часто за зобов'язаннями, з почуття обов'язку. Дів можна назвати найбільш фригідним знаком Зодіаку.

2 місце належить Водоліям, але з іншої причини, не так, як у Дів. Для Водоліїв набагато важливіша від сексуальних стосунків душевна близькість, взаєморозуміння, наявність спільних тем і точок зіткнення з людиною. Для них завжди важливіше "а поговорити?". Вони цінують дружбу більше, ніж кохання, хоча в психології це одне і те ж. Для Водоліїв цінніше не сексуальні обтяжливі стосунки, а спорідненість душ.

3 місце розділяють два знаки повітря – Терези й Близнюки. У Терезах – екзальтований Сатурн, що проявляється у певній настороженості. Представники цього знаку часто ставляться до сексуальних стосунків і шлюбу прагматично. Вони часто проявляють байдужість до плотських утіх.

Близнюки, у свою чергу, просто несерйозно ставляться до сексуальності й стосунків. Часто буває так, що в листуванні, у віртуальному спілкуванні Близнюки блискуче сексуальні, а в ліжку у них нічого не виходить. Близнюками управляє планета Прозерпіна, як і Дівою. Це проявляється в надмірній сексуальності на словах, а не на ділі. Знайте, що з Близнюками найкращий секс – в інтернеті. Віртуальні стосунки – це про них.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook