Астролог розповіла про найважливішу астрологічну подію грудня, яка запустить новий цикл. На думку Василіси Володіної це зможе вплинути на життя кожної людини.

Читайте також: Церковні свята у грудні 2020 року: що і коли будуть відзначати українці

Мова йде про з'єднання Сатурна і Юпітера. Обидві планети будуть розташовані в особливій близькості одна від одної. 17 грудня Юпітер увійде в знак Водолія, а вже 19 числа там з'явиться Сатурн. Саме з'єднання відбудеться в День зимового сонцестояння 21 грудня, пише slovofraza.

Астролог Василіса Володіна зазначила, що подія має циклічність, повторюючись раз на 20 років. Вважається, що об'єднання двох найбільших планет є головною подією, навколо якої будуються всі прогнози на майбутнє.

З'єднання Сатурна і Юпітера загрожує зниженням мотивації та погіршенням настрою на тлі інших негативних подій. В глобальному плані ця подія торкнеться економічної і політичної сфери.

Читайте також: Свята наближаються: скільки українці будуть відпочивати у грудні

Астролог каже, що зараз починається новий цикл, який говорить про те, що ми увійшли в нову еру – еру Водолія. Оскільки Водолій пов'язаний з технікою, електронікою, дослідженнями в галузі науки, телебачення, інтернету, це має особливу важливість у сучасному суспільстві.

Василіса Володіна зазначає, що можна ризикувати, роблячи інвестиції у щось незвичайне і те, що поки не зарекомендувало себе. Але якщо прагнути до розв'язання проблем і до прогресу лише за допомогою перевірених способів, то це погано позначиться на успіхах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook