Місяць в зростаючій фазі сприяє зростанню енергії і примноженню добробуту. Тому в суботу найкраще зайнятися питанням капіталовкладення.

Читайте також: Названі таємні ерогенні зони знаків Зодіаку

Нічне світило проходить через сузір'я

Тільця, а цей знак – символ матеріального благополуччя і стабільності. Зроблені в цей день покупки будуть радувати довгий час, а інвестовані гроші принесуть великі дивіденди. Також суботній день 29 лютого сприятливий для відпочинку з сім'єю, пише НВ.

Гороскоп на завтра:

Овен Овнам варто бути обережними за кермом, оскільки завтра висока ймовірність аварій. В іншому це цілком благополучний час, який принесе багато приємних емоцій. Проведіть його з родиною та близькими друзями – ви отримаєте заряд позитивної енергії і дізнаєтеся масу корисного.

Гороскоп на завтра: Лев

Заплановані раніше великі придбання краще зробити зараз. У суботу вирушайте за покупками, і ви напевно зможете отримати їх навіть зі знижкою. Словом, саме в питанні витрати грошей вам буде везти найбільше. Увечері сходіть в кіно, швидше за все, ви отримаєте чудові враження від фільму.

Читайте також: Гороскоп 2020: які прогнози підготували астрологи для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на завтра: Близнюки

Близнюки точно знають, як важливо підтримувати зв’язок зі старими знайомими і друзями дитинства. Ось і завтра у них буде можливість переконатися в цьому зайвий раз, оскільки протягом дня вони отримають дзвінок, який згодом виявиться доленосним.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook