У Києві на Північному мосту сталася смертельна ДТП. Автомобіль Subaru рухався по крайній смузі руху і на великій швидкості влетів у стовп. Одного з пасажирів не вдалося врятувати, він помер на місці. Іншого пасажира разом з водієм госпіталізовано у важкому стані. ДТП сталася 29 березня близько 22:00. Про це повідомляє Інформатор.

Читайте також: На Волині дівчина на Mersedes збила дідуся-велосипедиста

За даними поліції, Subaru рухався по крайній смузі руху на великій швидкості. Не впоравшись з керуванням, водій Subaru намагався вивести автомобіль із заносу. Однак це йому не вдалося, і машина, підлетівши від удару об бордюр, влетіла в ліхтарний стовп.

Трьох людей з авто вирізали рятувальники. Одного з пасажирів не вдалося врятувати. Загиблим виявився чоловік близько 30 років. Іншого пасажира і водія госпіталізували у важкому стані.

Читайте також: Дівчину витягали з-під колеса маршрутки після жахливої ДТП у Львові (Відео 18+)

Удар припав на дах автомобіля, тому машину буквально зім'яло. Обидві подушки безпеки не врятували від важких наслідків аварії і виявилися закривавленими. А частини автомобіля і осколки скла засипали зупинку поблизу.

На місці події працювали 2 наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники та лікарі швидкої допомоги. Деталі аварії встановлять правоохоронці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook