Депутат Луцької міської ради Борис Смаль закликав керівництво заводу "Богдан" подарувати 3-4 тролейбуси Луцьку, аби місто мало змогу перевірити їхню якість.

Читайте також: У Луцьку міськраду змушують купити тролейбуси виготовлені з російських деталей

"За автозаводом "Богдан" стоять колишні керівник області. Щодо якості продукції, то я звертаюся до "патріотів", щоб вони передали своїм власникам, аби вони подарували Луцьку 3-4 тролейбуси. Якщо не хочете подарувати, то продайте ці тролейбуси за такою ж ціною, як зі Швейцарії, аби ми змогли переконатися у їхній якості", – зазначив Борис Смаль, повідомляє  Інформаційне агенство "Волинські новини".

Щойно, у новенького автобуса "Богдан", котрий привіз людей на мітинг до Луцької міської ради, відмовили гальма і він врізався у знак.

Про це повідомив Володимир Пуц – в.о. обов'язків директора Луцького підприємства електротранспорту.

Депутат Євгеній Ткачук, який має бізнес, пов’язаний з ремонтом авто, пригадує, що свого часу навіть нові тролейбуси від "Богдану" мали суттєві технічні проблеми, які не можна було вирішити.

Нагадаємо, що працівники "АСЗ №1" АТ "АК "Богдан Моторс" мітингують перед Луцькою міською радою, вимагаючи купувати тролейбуси, деталі до яких виготовлять на російському заводі, що спеціалізується на виготовленні військової техніки для країни-агресора.

Як зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, у нього є знайомі серед працівників заводу, які повідомили, що не бажали йти на мітинг, їх просто змусило керівництво, щоб захистити свій бізнес.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter