27-го липня в Чернівецькій області автобус з пасажирами зіткнувся з поїздом, в результаті чого двоє людей загинули, ще семеро людей отримали серйозні травми, троє з них – в реанімації.

Читайте також: Автобус з дітьми злетів у кювет під Києвом (фото)

Близько 17:30 до поліції надійшло повідомлення про зіткнення у селі Мамаївці Кіцманського району мікроавтобуса "Мерседес Спрінтер" та вантажного потягу сполученням “Неполоківці-Чернівці”, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що 62-річний водій не переконався у безпечності проїзду через залізничну колію. За попередньою інформацією, на переїзді працювали світлові та звукові сигнали.

Читайте також: В результаті зіткнення пасажирського автобуса і вантажівки загинули 13 осіб

Наразі відомо, що на момент ДТП в салоні мікроавтобуса знаходилося 15 пасажирів – працівників одного з приватних підприємств. Транспортний засіб належить іншому підприємцю, з котрим було укладено договір на перевезення працівників фірми. У перевізника є ліценція на внутрішні перевезення пасажирів.

Водія мікроавтобуса затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. На місці ДТП проводяться першочергові слідчі дії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter