На вихідних працівники сектора реагування патрульної поліції відділення поліції №2 (Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області несли службу в Берестечківській окрузі й у с. Старики зупинили автомобіль ВАЗ 2106

Читайте також: Частину «євроблях» розмитнити не вийде: коли можуть конфіскувати автомобіль

Професійне чуття не підвело правоохоронців і цього разу. 39-річний водій автівки з Київщини не лише порушив правила дорожнього руху, сівши за кермо без водійських прав, а й пробував відкупитися від поліцейських 500 гривнями. Гроші й цінності злочинці викрали в одному з приватних будинків сусідньої області, пише Волинь.

Тим часом в порушнику та його супутниках – трьох жінках та двох чоловіках (теж ромах), патрульні запідозрили злочинців, яких за скоєння важкого злочину розшукували працівники Радивилівського відділення поліції, що на Рівненщині. І знову не помилилися. В результаті в «подорожуючих» знайшли 100 тисяч гривень і на вигляд чималу жменю золотих виробів.

За попередньою інформацією, гроші й цінності злочинці викрали в одному з приватних будинків сусідньої області. Горохівські правоохоронці передали затриманих колегам-рівненчанам.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook