Стало відомо про дівчину, яка загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась у селі Копачівка Рожищенського району. Невідомий водій збив дівчину та втік з місці аварії.

Читайте також: У лікарні померла дівчина, котру збив невідомий та втік поблизу Луцька

23-річну дівчину звали Ірина Мерчук, пише ІА Волинські новини.

Як повідомив у соціальній мережі Facebook родич загиблої Сергій Мерчук, її збив на пішохідному переході водій, у якого за минулий рік було 4 штрафи за водіння.

До слова, його авто знайшли у Княгининку, самого винуватця розшукують.

"Вчора ввечері нашої красуні не стало...

Чергова сволоч за кермом збила її на пішохідному переході, втік і лишив помирати у [мого, − ред.] брата, Григорія Мерчука на руках.

Біль родини не передати, Іринка 23 роки.

Я не хочу проводити паралелі, смерть на дорозі це один з переліків моєї роботи,і на жаль висновки причин в мене одні і ті самі – мізерні штрафи (в минулому році "водій" мав їх 4, він поки ховається, але ми його знайдемо, знаю точно), людська самовпевненість, які в комплексі забирають в рік близько 3500 тисячі життів...невинних життів!" – йдеться у дописі.

Як зазначається на її сторінці у соцмережі Facebook, Ірина Мерчук була заміжня, закінчила ЛНТУ, працювала в Сільпо у Луцьку.

Читайте також: Розшукали автомобіль, на якому на смерть збили дівчину неподалік Луцька

Нагадаємо, невідомий водій збив 23-річну дівчину, яка йшла пішохідним переходом, і втік з місця аварії. Потерпілу госпіталізували, вона померла у лікарні. 25 січня, правоохоронці виявили автомобіль "Peugeot Expert" біля приміщення сільської ради у селі Княгининок Луцького району. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook