Поліція затримала підозрюваного у справі про вбивство Юрія Вербицького та викрадення Ігоря Луценка в січні 2014 року. Про це повідомила у мережі адвокат Євгенія Закревська, – пише interfax.

Читайте також: Нардепці Софії Федині обрали запобіжний захід

"Щойно затримали підозрюваного у справі про вбивство Юрія Вербицького та викрадення Ігоря Луценка... За версією слідства був залучений безпосередньо до викрадення Луценка і Вербицького з Олександрівської лікарні в ніч 21 січня 2014 року", – написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Ігор Луценко на своїй сторінці уточнив, що затриманий не є звичайним виконавцем. "Його роль - більше, ніж звичайного тітушки-піхотинця. Щось типу заступника командира групи захоплення", – написав він.

Час і місце засідання з обрання запобіжного заходу поки що не називаються.

Як повідомлялося, 28 лютого Офіс генерального прокурора повідомив про підозру учаснику злочинної організації в рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактами викрадення і тортур учасників мирних акцій протесту 2013-2014 років Ігоря Луценка і Юрія Вербицького. Ім'я підозрюваного не розголошувалося.

Читайте також: На Волині призначили керівника райвідділу поліції

Ігоря Луценка та Юрія Вербицького викрали в Києві 21 січня 2014 року. Група невідомих вивезла їх за місто й катувала протягом кількох годин. Пізніше Луценка залишили в лісі в Бориспільському районі, йому вдалося дістатися населеного пункту й повідомити про своє місцезнаходження. Пізніше в тому самому районі було знайдено тіло Вербицького.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook