Колонку художника Івана Семесюка про зв'язки вітчизняного шоу-бізу з Росією цензурували після погроз від менеджерів українських виконавців.

Читайте також: Зраджував, коли була вагітна: спливли нові факти про чоловіка Ані Лорак

Про це пише "Новое время"

7 серпня на сторінці онлайн-журналу про сучасну музику Karabas Live вийшла колонка "Український шоубіз. Що з ним не так?". Через годину після публікації менеджери кількох артистів, чиї імена були згадані в статті, зв'язалися зі спонсором онлайн-ресурсу, після чого колонку зняли з сайту.

У тексті автор згадує близько 10 імен українських музичних виконавців і колективів.

Зокрема, Семесюк згадав про те, що Онука записала трек до фільму кремлівського режисера Федора Бондарчука "Притяжение, "не втрачаючи при тому патріотичного сяйва в очах публіки". Серед українських проектів, зроблених у Росії, Семесюк також назвав Ивана ДорнаПошлую Молли та Грибы. За словами автора колонки, просуванням ДахаБрахиDakh Daughters і Panivalkova займається агентство More Zvukov Agency із Санкт-Петербурга.

Читайте також: Улюблений співак Путіна побив журналістку під час інтерв'ю

"Русские" купують країну, просто аби вбити її "баблом", якщо не виходить вбити суто воєнними методами", – пише автор.

Через годину після публікації матеріалу менеджери кількох артистів, чиї імена були згадані в статті, зв'язалися зі спонсором онлайн-ресурсу, що оприлюднив текст Семесюка, і власником компанії Karabas.com Максимом Плахтієм. За словами головного редактора Karabas Live Ігоря Панасова, вони погрожували, що, мовляв, відкличуть квитки на івенти, які продавали на Karabas.com, і припинять співпрацю.

Текст Семесюка можна прочитатиТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter