Понад п’ятдесят волинських правоохоронців сьогодні на території Камінь-Каширського району проводять п’ять обшуків на лісопильних підприємствах, власники яких, ймовірно, причетні до незаконної діяльності, пов’язаної із лісодеревиною, та видобутку бурштину. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: Порізала руки та наковталась різних пігулок: повідомили деталі отруєння 15-річної лучанки

Вже вилучено понад 80 кубів деревини, ймовірно, отриманої незаконним шляхом, та близько кілограма бурштину. Обшуки ще тривають, тому кількість знайденого і вилученого буде збільшена.

Правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ст. 190 та 2401 Кримінального кодексу України. Йдеться про придбання, отримання, зберігання чи збут лісодеревини, одержаної кримінально-протиправним шляхом та незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення та переробку бурштину.

Читайте також: Уродженка Волині розповсюджувала порнографію в інтернеті (фото)

До проведення обшуків залучено особовий склад Камінь-Каширського районного відділу поліції, співробітників лісової охорони та оперативно-розшукового відділу Державної прикордонної служби України. Слідчі дії відбуваються за силової підтримки роти поліції особливого призначення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook