У четвер, 30 травня, під Києвом на Житомирській трасі автомобіль BMW на швидкості більше 200 кілометрів на годину влетів під фуру. Водій легковика помер на місці. Про це пише Інформатор.

Читайте також: Жахлива аварія забрала життя 4 людей: подробиці та кадри з місця події (фото)

Трагічний інцидент стався біля населеного пункту Копилов у напрямку в бік Житомира близько 18:30.

За словами водія фури, його транспорт був припаркований на узбіччі, коли він відчув сильний удар. Вийшовши, він побачив, що під його вантажним авто знаходиться легковик, який фактично повністю виявився розчаленим. Водій BMW виявився мертвий. Легкова машина загорілася. На місце оперативно прибули співробітники ГСЧС і ліквідували загоряння, вони ж дістали авто з під фури. Після чого вилучили і останки тіла загиблого.

Читайте також: Труп чоловіка пролежав півтора року в квартирі на Волині

Власник вантажного автомобіля не постраждав. А на спідометрі BMW стрілка зупинилася на цифрі 210 кілометрів на годину. Від самого транспорту залишилася купа металу. З якої причини загиблий летів з такою швидкістю, на жаль, ніхто не знає. На місце приїхали його родичі, але вони знаходилися в шоковому стані і не могли нічого пояснити.

Територію обгородили стрічкою, слідчо-оперативна група провела слідчі дії. На місці працювали правоохоронці, медики і рятувальники. Деталі події встановлюються.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook