Глава Офісу президента України Глава Андрій Богдан, який написав заяву про звільнення за власним бажанням 1 серпня, не прийшов в офіс президента на роботу. Про це повідомили в його приймальні, пишуть Українські новини.

Читайте також: У Зеленського вперше прокоментували звільнення Андрія Богдана

"Його не було в Офісі (сьогодні)", – сказав співробітник приймальні. При цьому, за його словами, Андрій Богдан в п'ятницю працює на виїзді. "Він працює на виїзді", – підкреслив співробітник.

Окрім того, сам президент Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від керівника Офісу Президента України Андрія Богдана. Це відбулося під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську в рамках робочої поїздки Глави держави.

"Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи Президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку", – заявив Володимир Зеленський.

Читайте також: Андрій Богдан написав заяву на звільнення з посади голови Офісу Президента, – ЗМІ

Глава держави уточнив, що станом на сьогодні не підписував цю заяву на звільнення Андрія Богдана.

21 травня Президент України Володимир Зеленський призначив главою Адміністрації Президента свого радника з юридичних питань Андрія Богдана. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook