30 листопада у Володимирі-Волинському на першому засіданні сесії міської ради восьмого скликання новообраний мер Ігор Пальонка склав присягу, отримав посвідчення міського голови та нагрудний знак міста. Про це інформує видання Буг.

Читайте також: "Об'єднаємо усі зусилля для процвітання успішної громади": відбулася перша сесія Луцькради VIII скликання (фоторепортаж)

Голова міської ТВК Оскана Кротач зачитала результати виборів у громаді. На посаду міського голови обрано та зареєстровано Ігоря Пальонку. За нього проголосувало 5 098 виборців, що становить – 42%.

Отримавши посвідчення, міський голова склав присягу та звернувся до присутніх.

"Щиро дякую виборцям за довіру, своїй команді, народному депутату Ігорю Гузю та родині за підтримку. Сьогодні хвилюючі моменти, але я впевнений, що ми великою командою однодумців далі будемо розбудовувати древнє місто Володимир-Волинський і велику громаду.

Постараємося втілити в життя всі обіцянки. Перед нами стоять серйозні випробування: ми маємо боротьбу з коронавірусом, війну на Сході, яка не закінчується. Ми всі маємо об’єднатися, заради того, щоб розвивати місто та громаду, аби всі жителі відчули себе повноправними господарями", – зазначив Ігор Пальонка.

Читайте також: Стало відомо, хто очолив Володимир-Волинську районну раду (фото)

Пальонка привітав новообраних депутатів, в тому числі Волинської обласної та Володимир-Волинської рад, закликав їх втілювати усі передвиборчі програми та об’єднувалися для того, щоб розвивати територію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook