Волинянину, який помер від інсульту приписали COVID-19. Сім’я померлого шокована ситуацією, адже через такий діагноз не мала змоги достойно похоронити рідну людину. Між тим, чоловіку навіть не проводили тесту ПЛР. У виписках лікарні ніде не йдеться про "ковід" − це, власне, нам підтвердили у лікарні.

Читайте також: На Волині – п'ять смертей від коронавірусу: де виявили нових хворих

Олеся Бондар два тижні тому поховала свого чоловіка Віктора, житель села Гірка Полонка, що у Луцькому районі, чоловікові було 63 роки. 3 листопада, в неділю, Віктора "розбив" інсульт, чоловіка відвезли до Луцької районної лікарні, і через 2 дні, у вівторок, констатували смерть.

Дружина покійного переконує, тесту ПЛР її чоловіку не робили, та і часу на це не було, бо результат треба чекати від 1 до 2-х тижнів. Проте чоловіку констатували COVID-19.

Згорьовані родичі відразу почали підготовку до похорону. З Луцької районної лікарні чоловіка доставили у морг до міської клінічної лікарні. Рідні мали надію віддати шану покійному і провести достойно в останню путь. Але після того, як їм оголосили діагноз COVID-19, похоронний обряд скоротився. Домовину закопували чоловіки у спецкостюмах, ці костюми пізніше, немов у смітник, вкинули до ями. Д За те, що привезли покійника з діагнозом "ковід", дружина віддала 3,5 тисяч гривень 

Читайте також: Повідомили, чому ще не запрацював ковідний госпіталь у Луцьку

Більш детальніше у відео-сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook