У ніч з 31 липня на 1 серпня на дорозі в селі Кривче Борщівського району Тернопільської області машину, в якій їхали четверо дорослих і дитина, раптом стали переслідувати невідомі на іномарці.

Читайте також: 30 ударів ремнем: чоловік жорстоко побив 4-річну дитину

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у області.

Коли на вимогу зупинитися жителі Прикарпаття не відреагували, зловмисник, який сидів за кермом Mazda, пішов на таран. Удар був не сильним, але надалі рухатися мандрівники не змогли – їхню машину відкинуло з проїжджої частини на узбіччя. Переслідувачі кинулися до заблокованої машини, стали силою відкривати дверцята, потім розбили бокове вікно з боку водія і почали бити, хто потрапив під руку. У якийсь момент один із зловмисників розпорошив у салоні невідому речовину. Постраждалі змушені були вийти з автомобіля, тим більше, що дитина, яку вони везли на оздоровлення в Одесу, має проблеми з диханням.

Як зізнаються постраждалі, від шоку і страху, вони не знали, що буде далі. І раптом нападники відступили. Сіли в свій автомобіль і відправилися геть. Тієї ж ночі поліцейські затримали двох активних учасників нападу. За попередніми даними, з ними був ще один хлопець, але участі в побитті людей цей не брав. Затримані – 34-річний та 24-річний жителі райцентру Борщів. Старший з нападників був судимий за хуліганство, молодший теж потрапляв у поле зору правоохоронців. На момент скоєння злочину вони перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: На Волині побили працівника газової служби, чоловік – у лікарні

Зловмисники не дають жодних свідчень, тому встановити істинний мотив хуліганського нападу поки неможливо. Обом нападникам оголошено підозру за ч. 2 ст. 296 КК. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Сім'я постраждалих після надання медичної допомоги та проведення всіх необхідних слідчих дій рушила до місця відпочинку в Одесу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook