Олена Кравець поділилася знімками в українському стилі.

Читайте також: Оля Полякова підірвала мережу величезним татуюванням на спині (фото, відео)

Зірка Квартал 95″ і шоу "Танці з зірками" Олена Кравець поділилася на своїй сторінці в Instagram знімками, на яких вона зображена в українському стилі.

Фото оформлені в чорно-білих кольорах. На фотографіях Кравець загадково посміхається. Також артистка залишила коментар до знімків.

"Я зрозуміла … Просто коли фотоапарат виявляється в руках у marta_adamchuk, вона точно вимовляє якесь чарівне заклинання і весь світ починає позувати їй, сам того не помічаючи. Інакше як ще це все у неї виходить?)) Дякую, моя чарівниця ) ", – підписала знімок Олена Кравець. Шанувальники залишилися в захваті від такої невеликої фотосесії і почали засипати Кравець хвалебними коментарями.

"Така цікава, ніжна, Справжня, Ви просто дуже красива. Але так, реально помічала у талановитого фотографа видно душа через фото, як завжди прекрасні, убивчі як БОМБА !!! ЛЕНА, СПАСИБІ, ЩО вИ є !!!, Яка ж ви крааааасівая, ти просто очаровашка только єдина в моєму серці , Лена, Ві така міла. у вашій зовнішності є все, что заворожує погляд".

Читайте також: "Ми відчули миттєво": гаряча Надія Мейхер розповіла про новий роман з Горбуновим

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook