Користувачі соцмереж обурились непристойним виглядом танцівниць у сесійній залі.

Читайте також: "Знімала порчу": на Волині шахрайка виманила у жінки 10 тисяч

Звільнення і великі розбори у Херсонській облдержадміністрації через скандальний концерт у сесійній залі – крісла втратили двоє заступників голови облдержадміністрації, керівника управління культури разом з заступниками відсторонили від роботи. За те, що не проконтролювали репертуар і вбрання артистів, які виступали перед працівницями облдержадміністрації, йдеться на ТСН.

Соцмережі підірвало відео, де у переддень 8 Березня гурт "СТЕП" забавляє херсонських депутатів у облраді.

Після офіційної частини на обранців чекав сюрприз - хіти 90-х. Танцівниці у екстравагантних панчохах запально витанцьовували під пісню "Смажений кабанчик". Відео зняв хтось із присутніх на святі, а поширили його аж за три дні. І воно одразу набрало популярності.

Читайте також: На Волині водій вантажівки скоїв масштабну аварію, у якій постраждала дитина та втік з місця пригоди (фото)

Користувачі соцмереж обурились непристойним виглядом танцівниць у сесійній залі. Відреагував голова Херсонської ОДА – каже, на неофіційній частині цього заходу присутнім не був, концерт пропустив. І пообіцяв провести службове розслідування.

"Я був неприємно вражений, прийняв рішення провести службове розслідування, хто приймав рішення, що у такому форматі буде неофіційна частина і ми отримаємо прізвища тих, хто приймав це рішення", – прокоментував голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

Артисти ж здивовані – мало того, що працювали на громадських засадах, так і творчість їхню люди не оцінили, мовляв, так виступають на кожному концерті.

"По-перше, ми співали і працювали абсолютно безкоштовно. По-друге, ми приїхали рівно так, як ми виступаємо на всіх концертах, буквально на всіх. Костюми ці у дівчат були на національному талант-шоу, вся країна їх бачила, танцювали, усім подобалось", – обурився учасник гурту "СТЕП" Андрій Череднюк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook