28 березня, на багатьох інформаційних ресурсах поширювалися фото, де дружина Петра Порошенка в офісі партії "Європейська Солідарність" пакує коробки з продуктами для малозабезпечених.

Читайте також: Голови РДА від Порошенка "роздерибанили" 74 мільйони, які мали бути спрямовані на боротьбу з коронавірусом на Рівненщині

Думки людей в соцмережах розділилися, але більшість переконані, що це піар.

Блогер Max Koval вказав на деталі, які свідчать, що поширювана в ЗМІ інформація, це чергова театральна постановка за участю Марини Порошенко. Про це пише видання olevsk.online.

"Мрина Порошенко знову обманює українців! П'ятий Президент України опублікував на своїй сторінці фото, на якому його дружина Марина Порошенко разом з волонтерами пакує продуктові набори для передачі малозабезпеченим верствам населення.

Дану інформацію відразу опублікували деякі ЗМІ. І все б нічого, молодці, малозабезпечених годувати (яких, до речі, її чоловік і розплодив) це – добра справа, але...

По-перше, зверніть увагу! У всіх волонтерів робоче взуття, а у неї підбори. Неможливо декілька годин працювати на таких шпильках. Неможливо!

Далі, дивіться, усі – в респіраторах, а вона одна в одноразовій масці, яку не варто носити для захисту, а для того, аби не заразити інших!

Читайте також: "За*бав до ан*льної гикавки": відомий журналіст вщент "розніс" Порошенка (відео)

Адекватна людина не повірить, що було саме так. Висновок простий: прийшла, їй наділи першу маску, яка попала під руки, вона провела фотосесію і пішла.

Для когось коронавірус це біда, а для когось – піар", – написав Максим Коваль.


Нагадаємо, що 27 березня колишній народний депутат від партії "Слуга народу" Антон Поляков опублікував повідомлення, в ньому йдеться про те, що у Рівненській області головами РДА, замість "слуг народу" стали чинні депутати партії Петра Порошенка. Більше того, не додали на боротьбу з коронавірусом 74 мільйони.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook