Посол України в Таїланді, уродженець Волині Андрій Бешта разом із дружиною Наталією у день вшанування пам'яті жертв Голодоморів розважалися на серії вечірок "9th Celebration of Thai Silk"  Бангкоку.

Читайте також:Зеленський разом з дружиною вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні (фото)

Про це повідомила українська діаспора у Таїланді, повідомляє Newsmakers.

"Серед учасників цьогорічного заходу особливо відзначилася дружина посла України в Королівстві Таїланд. Вона з усмішкою дефілювала на сцені палацу Royal Thai Navy Convention Hall, а її чоловік оплесками та вигуками підтримував дружину з зали", – повідомили у діаспорі. Ба більше, громадянин України, який мешкає у Бангкоку, зазначив, що вихід дружини посла України став "вишенькою на торті".

"Дефіле" Наталії Бешти вразило "вишуканістю та витонченістю форм та змісту", було видно неозброєним оком, як глибоко засмучена дружина керівника української дипустанови в Таїланді скорботою за безневинно страченими голодом мільйонами українців. Цікаво, що саме шоу називалося Grand Fashion Extravaganza! Вишенькою на торті тієї екстравагантності стала саме дружина українського посла", – написав українець.

"Сподіваюся, президент України і міністр іноземних справ звернуть увагу на цю подію і зроблять належні висновки. Мені ж особисто соромно за таких представників України в світі", – зазначив представник діаспори.

Читайте також: Україна вшановує жертв Великого Голоду: пам'ятаємо (відео)

Нагадаємо, згідно з Указом Президента України, який датований 24 листопада 2015 року, Надзвичайним і Повноважним Послом України в Королівстві Таїланд призначено вихідця з міста Рожище Волинської області Андрія Бешту.

На президентських виборах 2019 року закликав голосувати за тодішнього чинного президента Петра Порошенка. На своїй сторінці у Тwitter написав: "Сьогодні українці обирають майбутнє нашої країни. Будьмо мудрими!" Як відомо, дипломат, а тим більше Надзвичайний і Повноважний Посол України повинен зберігати нейтралітет до кандидатів у президенти та виборчих перегонів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook