Сьогодні біля Волинської обласної державної адміністрації відбувся мітинг військових пенсіонерів. Ветерани військової служби вимагають підвищення їх мізерних пенсій і обіцяють, що у разі  невиконання їх вимог, вдатися до радикальних дій.–

Ініціативна група зачитала вимоги до Президента України як Верховного Головкомандувача Петра Порошенка з вимогою припинити знущання з військових пенсіонерів. У разі невиконання їх вимог військовики обіцяли вдатися до радикальних дій.

До мітингарів вийшов перший заступник голови ОДА Олександр Степанцов, який запевняв, що всі необхідні документи на підвищення пенсій направлені до Міністерства соціальної політики.

Це викликало неабияке обурення серед мітингарів. "Одне звернення, друге, третє… скільки вже можна? Де Гунчик, перед адміністрацією стоять полковники, підполковники, майори, хто він такий перед нами", - обурювалися присутні.

Депутат обласної ради, голова фракції УКРОП Вячеслав Рубльов запевнив присутніх, що вони підтримують мітингарів і на найближчій сесії обласної ради їх звернення підтримають депутати обласної ради.

На завершення мітингу військовики ще раз попередили чиновників, що довго чекати не мають наміру і у разі невиконання вимог вони будуть вдаватися до більш радикальних дій.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter