Під час робочої поїздки до Миколаєва президент України Володимир Зеленський запропонував в. о. голови Миколаївської ОДА В'ячеславу Боню написати заяву на звільнення.

Читайте також: Зеленський влаштував "розгін" керівнику області (відео)

Про це Глава держави заявив під час ознайомлення з інфраструктурою та умовами функціонування Миколаївського міжнародного аеропорту 17 липня, йдеться на саті президента.

Присутні журналісти та активісти закликали Президента допомогти, щоб було проведено розслідування щодо використання коштів на ремонт летовища.

Крім того, наголошувалося, що в області є проблема з криміналітетом, рейдерськими захопленнями, корупцією тощо.

Читайте також: Власов вдруге надурив Зеленського: як Гройсман намагається втримати контроль над ДФС та митницею

"Ви робите такий вираз обличчя, наче ви ні до чого і перший раз прийшли. Чому ви до людей ставитесь, як до скотів?... Усі кажуть, що Миколаїв є бандитським містом. Це нормально? Чиновники поводяться, як бандити", – звернувся до присутніх миколаївських чиновників Президент, після чого запропонував написати заяву про звільнення в. о. голови Миколаївської ОДА В’ячеславу Боню.

Глава держави також повідомив, що нині шукають кандидатуру на посаду голови Миколаївської ОДА, та закликав активістів запропонувати, кого вони хотіли б бачити очільником облдержадміністрації.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook