Депутатка Верхвоної Ради VII скликання Тетяна Чорновол на пресконференцію першого заступника директора ДБР Олександра Бабікова потрапила не через вхід, як усі нормальні люди, а через паркан. До того, ж цей паркан охороняли та його обгороджено колючим дротом.

Читайте також: "Зеленський хоче мене розстріляти": Тетяна Чорновол влаштувала істерику в ефірі (відео)

Відповідне відео опублікували в мережі, пише 24 канал.

Під час брифінгу першого заступника голови ДБР Олександра Бабікова розгорівся скандал – його охорона вивела з зали екснардепку Тетяну Чорновол. Перед цим речниця Бюро заявила, що в приміщені перебувають неакредитовані учасники заходу.

У коментарі 24 каналу у пресслужбі ДБР підтвердили, що Тетяна Чорновол не отримувала акредитацію, та, швидше за все, потрапила до зали з чорного ходу, перелізши через паркан.

Згодом у відомстві щодо Чорновол розпочали досудове розслідування за фактом імовірного порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства. Також у Бюро наголошують, що дії Чорновол супроводжувалось особливою зухвалістю, а саме вона чинила опір представникові влади, який припиняв її хуліганські дії. Якщо її вину доведуть, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Читайте також: "Ви – пі*арас": Чорновол погрожувала побити ще одного журналіста (відео)

Крім того, ДБР оприлюднило запис із камер спостереження, як саме Чорновол перелазила через паркан. У Бюро кажуть,що це сталося приблизно в 11:00 28 січня. Цікаво, що територія ДБР охороняється та її обгороджено колючим дротом.

Як Чорновол незаконно потрапляла на територію ДБР: дивіться відео 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook