Обласному центру Волині не вистачає "соціального" таксі для дітей з особливими потребами.

Читайте також: Стало відомо, скільки українців помирає від куріння

Про це стало відомо під час прес-конференції на тему "Оздоровлення  та відпочинок дітей громадської організації "Центр реабілітації осіб з інвалідністю "Джерело життя"  та громадської організації батьків дітей з психофізичними порушеннями розвитку "Повір у себе".

"Луцька міська рада дбає про дітей з особливими потребами, однак уже не перший рік в обласному центрі гостро стоїть питання пересування малечі по місту. Не всі транспортні засоби обладнані пандусами для візочників", − наголосила заступник голови правління ГО "Центр  реабілітації осіб з інвалідністю "Джерело життя" Алла Антонюк.

Читайте також: Як створити довірливі стосунки з дитиною

Жінка звернулася із відповідною пропозицією до заступника виконувача обов’язків Луцького міського голови Костянтина Петрочука.

"Діти підростають, а батьки "дорослішають" і не завжди мають силу допомогти дитині навіть, до прикладу, виїхати із під’їзду, не кажучи вже про пересування по місту чи про доїзд в інший район Луцька", – зазначила пані Алла.

Жінка звернулася із відповідною пропозицією до заступника виконувача обов’язків Луцького міського голови Костянтина Петрочука. Чиновник зауважив, що буде намагатися посприяти та допомогти діткам у вирішенні цього питання. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter