Суб'єкти господарювання, які були на ринку що по вулиці Львівській, зараз залишились без роботи і звернулись до міської ради із дозволом на встановлення 19 павільйонів на вулиці Львівській,112.

Читайте також: У Луцьку створять Молодіжну раду

Про це йшлося під час засідання Луцького міського виконкому.

"Давайте візьмемо до уваги сім'ї, які там проживають і не хочуть мати ринок під своїми вікнами, проте, десятки підприємців втратили свої робочі місця", − наголосив член виконкому Ігор Муковоз.

За словами секретаря Луцької міської ради Григорій Пустовіт Є документ про те, що депутатський корпус не підтримав рішення про створення ринку на вулиці Львівській, керуючись тим, що у Луцьку достатньо ринків.

Читайте також: Поблизу Луцька ремонтують дорогу

Також на засідання прийшли підприємці та жителі будинку, під яким хочуть встановити ринок.

Один із мешканців будинку, Любомир Третяк, взяв слово та вимагав не створювати ринку.

"Адже планом передбачено розміщення 19 павільйонів у тому місці та всього 8 паркомісць, це просто перекриє рух на вулиці, адже авто не буде де ставити.
Люди збирали підписи про те, щоб ринок там був, їх зібрали 300! Де може взятися стільки підписів на Львівській? Я точно знаю, що вони збирались студентами у себе вдома, за які платили гроші. Ми хочемо жити спокійно, тож просимо не ставити ринок у нас під вікнами", − обурено висловився житель будинку.

Читайте також: У Луцьку хочуть підняти тариф на обслуговування ліфтів

У свою чергу представник підприємця Крищука заявила про те, що ринок буде сучасним і не принесе ніяких незручностей мешканцям будинку. Адже там буде нове європейське освітлення, виставлена охорона, не буде продажу алкоголю.

"Ми домовилися із іншими підприємцями про те, що я побудую усі магазини за свої кошти, а вони будуть орендувати їх у мене. Ми хочемо зробити сучасний ринок із озелененням, зробити новий сучасний проект і показати людям, що буде тихо і чисто, та їм не потрібно їхати в інший кінець міста, аби зробити покупки", − розповів підприємець Крищук.

Члени виконкому не підтримали дане рішення, тож ринку на вул. Львівській не буде.

Усі підприємці вийшли із залу зі словами: "Ганьба"!

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter