На Сумщині 72-річний чоловік протягом року розбещував чотирьох товаришів 14 і 15 років. За сексуальні втіхи обіцяв кожному гроші та щедрі подарунки.

Читайте також: Рідний батько побив та зґвалтував 16-річну доньку у лісі

Чоловік уже мав судимості за аналогічні злочини. На те, що підлітки навідують пенсіонера, звернула увагу сусідка. Вона повідомила про підозри до поліції, розповіли у відділі комунікації ГУНП у Сумській області.

"Пенсіонер ще восени торік запросив одного з місцевих хлопчаків до себе додому. І в розмові запропонував йому певні дії сексуального характеру. Той спочатку відмовився. Однак під тиском обіцянок задоволення та грошей погодився. За якийсь час чоловік попросив хлопця привести до нього своїх друзів, щедро обіцяючи кожному гроші та подарунки. Відтак, майже рік четверо хлопців час від часу навідувалися до старого", − розповіли в поліції.

Спочатку хлопці у розмовах із правоохоронцями не визнавали справжньої суті своїх відносин із літнім чоловіком, однак згодом про все розповіли. Зізнався у всьому і сам підозрюваний. Він не заперечує своєї провини. Однак говорить, що все було за "згодою сторін".

Читайте також: Ґвалтував по черзі, щоб "провчити": педофіл викрав та познущався з 7-річного та 10-річного хлопчиків

У поліції вже відкрили кримінальне провадження. Чоловік затриманий, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та оголошення підозри у скоєнні злочину. Якщо його провину доведуть, пенсіонеру загрожує 8 років за ґратами.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook