Тема екологічності з кожним роком стає все актуальнішою серед людей різного віку та статусу. Ми частіше замислюємося над тим, що ми їмо, що одягаємо, де живемо та чим дихаємо. Не останнє місце серед цього переліку займає і безпека меблів, які нас оточують. І мова йде не лише про надійність конструкцій, матеріалів, а й про їх вплив на наше здоров’я.

Як меблі можуть впливати на наше самопочуття?

Річ у тому, що велика кількість сучасних меблів виготовляється із дешевих, неякісних матеріалів. Найчастіше це ДСП та фанера, при виробництві яких використовуються формальдегідні смоли. Саме ці смоли являються токсичними для нашого здоров’я і можуть викликати головний біль, кашель, подразнювати шкіру, очі, верхні дихальні шляхи, провокувати астму та інші захворювання. Як уникнути подібного? Альтернативою стане співпраця з компанією, що займається виготовленням і реалізацією ліжок, диванів, крісел та інших меблів з безпечних, високоякісних матеріалів. Ну а прикладом такої в нашій країні являється меблевий магазин Dommino.ua, в якому кожен зможе знайти екологічні меблі, виконані в італійському стилі.

В чому переваги таких меблів?
  • Висока якість. Бренд "dommino" використовує лише безпечні, екологічні матеріали для створення матраців, диванів, ліжок та крісел, завдяки чому такі меблі ідеально підійдуть для сімей з дітьми та домашніми улюбленцями. До того ж, виготовлення кожної деталі здійснюється з особливою ретельністю на німецьких станках, а міцність кожної конструкції вражає.

  • Вишуканий дизайн. Практично всі меблі, представлені в магазині, виготовлені в італійському стилі. Вони лаконічно вписуються не тільки в будинок, квартиру, а й в офісні приміщення, фотостудії та ресторани. При цьому, клієнт має можливість обрати форму, колір, розміри та перелік функцій меблів.

  • Доступна ціна. Зрозуміло, що якісні меблі не можуть коштувати копійки. Однак, купуючи меблі у прямого постачальника, ви не переплачуєте відсотки, які накручують посередники. До того ж, зекономити чималу суму на покупці можна, скориставшись акційними пропозиціями та розпродажами.

Ну і не менш приємним бонусом стане зручний та сучасний сервіс, завдяки якому ви маєте можливість обрати бажаний предмет меблів, не виходячи з дому, та замовити його у будь-який куточок країни. До того ж, професійні майстри складуть ваше ліжко чи диван і поставлять у потрібне місце. Вам залишиться лише насолоджуватися їх комфортом та виглядом.