Триває вдосконалення комплексної схеми дорожнього руху, яка суттєво вплине на транспортну розв’язку Луцька.

Читайте також: В Луцьку змінять схему організації дорожнього руху

Серед найбільших змін – розвантаження автошляхів, створення максимально безпечних умов для пішоходів та автомобілістів, визначення оптимальних місць розташування зупинок і світлофорів, усунення заторів на популярних дорогах за рахунок змін у транспортній розв’язці, облаштування додаткових зон для паркування авто, розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад.

За його словами, розглядається і можливість запровадження одностороннього руху на найбільш навантажених ділянках. Зміни у комплексній схемі будуть запроваджені з дотриманням європейських норм.

"Після запровадження схеми руху поліпшення на автошляхах відчують усі лучани. Для когось такі зміни можуть стати несподіванкою, але при їх розробці фахівці керувалися основними принципами – безпека на дорогах і досягнення максимальної зручності під час автомобільного руху", – зазначив Григорій Недопад.

"Луцьк уже давно потребує і одного й іншого, позаяк вулиці міста ледь не щодня потерпають від заторів і низки інших незручностей, пов’язаних з рухом транспорту. Комплексна схема руху повинна усунути усі ці недоліки, вона вкрай необхідна Луцьку, адже місто розвивається, кількість авто зростає, а транспортна розв’язка досі лишалась без змін у тому ж стані, якою була десятки років тому", – акцентує перший заступник.

Читайте також: У Луцьку на два дні перекриють перехрестя

На деяких луцьких вулицях хочуть зробити односторонній рух
На деяких луцьких вулицях хочуть зробити односторонній рух
На деяких луцьких вулицях хочуть зробити односторонній рух

На деяких луцьких вулицях хочуть зробити односторонній рух

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook