На Центральному ринку у Луцьку сьогодні, 29 травня, завершать демонтаж контейнерів. Після цього вищезгадану ділянку прибиратимуть. Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 29 травня. 

Читайте також: На Старому ринку у Луцьку продовжується демонтаж (фото)

За словами директора департаменту економічної політики Луцької міськради Бориса Смаля, у звязку з тим, що було прийняте рішення міської ради про припинення прав постійного користування земельною ділянкою на вулиці Глушець,1 площею 0,59 гектара комунальному підприємству "Луцькі ринки", відбулися певні зміни, які відображені у відповідному проекті рішення. У зв’язку з цим у підприємства зменшуються надходження та витрати.

Зокрема, після запропонованих змін підприємство планує отримати прибуток у розмірі 116,6 тисячі гривень, що менше затвердженого показника на 273,6 тисячі гривень.

Читайте також: У Луцьку планують запустити міський транспорт

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що сьогодні завершать демонтаж контейнерів на цій території, після чого розпочнеться її прибирання.

"Сьогодні завершується демонтаж контейнерів на цій ділянці. Після цього територія буде прибрана нашим комунальним підприємством. Відповідно, там буде чисто. Департамент муніципальної варти показав по факту у якому стані залишають цей ринок після себе підприємці", – зазначив Григорій Пустовіт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook