У вівторок, 26 грудня, депутат Іванківської селищної ради від Радикальної партії Ляшка Володимир Якименко побив жінку на очах у дітей.

Читайте також: Нардеп отримав 17 млн гривень у "подарунок" від своєї бабусі

Про це повідомила у Facebook Mahsulia Muchina, інформує Моя Київщина.

“Шановні жителі Іванкова, сьогодні з ранку, біля ЗОШ №1 сталася зовсім неприємна ситуація. Хочу з вами поділитися та почути вашу думку”, – йдеться у повідомленні.

Жінка повідомила, що вранці 26 грудня (близько 8-ої години ранку) привезла свою дитину до школи, але вони запізнювались і довелося зупинитися біля зебри, наїхавши на зебру передніми колесами, при цьому не паркуючись і не заглушивши машину, щоб дитина швидко вибігла з автомобіля.

“… але не так сталось як гадалось, в ці секунди підбіг невідомий чоловік і почав гамселити по автомобілю і щось кричать… потім відкрив двері з пасажирської сторони і почав кричати і виражатись нецензурно, спираючись на те, що я порушила ПДР, незважаючи на те, що в автомобілі сиділо двоє діток… це моя донька і син”, – йдеться у повідомленні.

У повідомленні зазначається, що чоловік зі всієї сили грюкнув дверима, при цьому мало не травмувавши доньку, яка була до смерті перелякана. Закривши двері, він продовжував гамселити по машині… Потім жінка вийшла з авто і спитала що він робить, а в цей час удари з авто перейшли на неї… Він бив жінку на очах у дітей, а потім кинув її на капот таксі, яке в цей час рухалось і водій вчасно зупинився.

Чоловіка це не зупинило, він продовжував її бити, поваливши на капот, поки водій авто не забрав його.

“В цей час, поки він від мене відійшов, я побігла до своїх дітей, які плакали і були в істериці, а інші школярі зі страхом на це дивилися… заспокоївши доньку, я відправила її до школи, а коли повернулася, то цього чоловіка вже не було… я телефонувала на “102” але не змогла додзвониться, ніхто не брав трубки. Взявши меншого сина, я повезла його в садок… коли я завезла його, я поїхала до відділку поліції… але не знала на кого мені писати заяву, так як не знала що це за чоловік”, – повідомила жінка.

Потім постраждала поїхала до місцевого відділку поліції, щоб написати заяву на кривдника. Саме там вона побачила чоловіка, який розповідав патрульному про порушення нею ПДР.

“…мов я порушила правила ПДР, а ще в додачу його побила і порвала йому пакет, шапку і ще якісь речі (пакетом він бив по авто і мене, тому він і порвався… а інші речі він порвав навмисно), я попросила його пройти до відділку там все вияснить. Не встигли ми зайти до відділку, як він почав кричать що він депутат іванківськоі селищноі ради, що він власть, і щоб у нього прийняли заяву про те, що я його побила…”, – повідомляється на сторінці.

Також зазначається, що депутат селищної ради написав заяву на жінку, проте, вона написала зустрічну заяву до поліції, скаргу голові селищної ради Поліщуку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook