За кермом мікроавтобуса "Mercedes", який скоїв смертельну аварію в селі Марківці в Івано-Франківській області, був депутат місцевої міськради Роман Марцінків.

Читайте також: Машина кілька разів перекинулася: нардеп від фракції Порошенка "ЄС" потрапив у жахливу аварію

Про це повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у Facebook. Чоловік, який скоїв аварію, його двоюрідний брат.

"Сталася трагедія. У ДТП за участю мого двоюрідного брата, депутата Івано-Франківської міської ради Романа Марцінківа загинув 68-річний житель с. Марківці Тисменицького району", – написав Марцінків.

Він висловив співчуття родині загиблого.

"Зараз головне завдання – дочекатися результатів розслідування. Це робота не емоцій, а фахівців. Мені важко і боляче коментувати цю ситуацію. Молюся за душу загиблого і прошу Бога відволікати такі біди від усіх", – зазначив Марцінків.

Аварія сталася вранці 9 вересня. 35-річний водій мікроавтобуса на пішохідному переході наїхав на чоловіка. Потерпілий помер у кареті "швидкої допомоги".

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.
Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: П'яний син депутата від "Європейської солідарності" вбив людину (відео)

Руслан Марцінків

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook