Володимир Кучер – один з наймолодших депутатів Волинської обласної ради, однак він зумів довусти краянам, що не прийшов сюди "протирати штани", адже його активності можуть позаздрити й старожили.

У своїй роботі Володимир Григорович намагається максимально ефективно вирішувати питання та проблеми області.

Будучи членом постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства, тимчасової комісії з питань перевірки підприємств, установ та організацій  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та головою тимчасової контрольної комісії з питань земельних відносин, здійснює свої основні депутатські повноваження. Беручи участь в усіх засіданнях вищезгаданих комісій та виїзних перевірках комунальних закладів та установ соціального, освітнього і медичного напрямку проаналізував їхню фінансово-господарську діяльність  та ефективність роботи керівників.

Читайте також: Чим Ви керуєтесь, коли не пускаєте журналістів на наради?, - Кучер до Гунчика

 "На засіданнях  постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства,  пропонував підвищити матеріально-технічну базу та фінансування  медичних та соціальних закладів. Рекомендував тимчасовій комісії з питань перевірки підприємств, установ та організацій  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області більш прискіпливіше ставитись  до роботи керівників комунальних закладів  та мотивувати їх ефективніше використовувати комунальне майно", – наголошує обранець громади.

Працюючи головою тимчасової контрольної комісії з питань земельних відносин Володимир Кучер разом з іншими членами комісії, правоохоронними органами, представниками  органів місцевого самоврядування та небайдужими громадянами, оперативно виявляє та реагує на порушення чи зловживання стосовно земельних відносин у області.  Саме він направив десятки звернень у відповідні компетентні  органи щодо ймовірних порушень у земельній сфері. Набула суспільного розголосу справа про розбазарювання сотень гектарів Волинської землі керівництвом Держгеокадастру.  Досліджено та направлено матеріали в НАБУ стосовно ймовірних корупційних  земельних схем в місті Ковелі. Не залишав поза увагою обранець громади і питання виділення земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей. На жаль не всі проблеми вдається вирішити оперативно, не завжди своєчасно реагують відповідні компетентні органи та і органи виконавчої влади на місцях не проявляють особливого ентузіазму. Наприклад стосовно питання забезпечення земельними ділянками чи житлом переселенців  зі сходу України. 

"Часто у своїй депутатській діяльності стикаюся з небажанням співпрацювати і навіть з протидією від органів виконавчої влади. Тому хочу наголосити, потрібно щоб влада і відповідальність будуть сконцентровані в одних руках - без реформи місцевого самоврядування реформи будуть неефективні", – підсумував депутат.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook