У Броварах на Київщині дев’ятикласник під час святкування останнього дзвоника потонув в місцевому озері. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання Арт Бровари.

Читайте також: На "очисних" у Луцьку втопилася людина

Зазначається, що близько десяти учнів дев’ятого класу броварської школи №2 вирушили святкувати закінчення навчального року до озера на "Пекарн". Зазначається, що школярі вживали алкогольні напої.

Близько 17:00 учні помітили, що серед них немає одного з однокласників, хоча його речі, одяг та мобільний телефон залишалися на березі.

Протягом вечора рятувальники на човнах "прочісували" водойму. Останній, хто бачив хлопця повідомив, що той пішов у бік лісу та в озеро останнім часом не заходив.

Читайте також: На Волині у річці знайшли тіло чоловіка

На ранок до пошуків школяра долучилася Нацгвардія та київські водолази. Останні у суботу, 25 травня, близько 10:00 знайшли тіло хлопця за 20-25 метрів від берега.

 

У Нацполіції Київської області підтвердили загибель 14-річного учня. За даними правоохоронців, водолази знайшли потонулого хлопця без ознак насильницької смерті в озері в Броварах. Хлопця шукали майже добу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook