Українська співачка Оля Полякова опублікувала в Instagram гнівний пост, в якому "рознесла" своїх хейтерів.

Читайте також: Величезна тераса та вид на Дніпро: Оля Полякова засвітила шикарний будинок під Києвом (фото)

"Бл*ха муха, та деякі тут ох***єлі від безкарності. Яка вам справа до чужих цицьок, ніг, дупи, морди. Невже людей оцінюють тільки по зовнішності? Це ж маячня, коли в цьому світі стало головніше мати цицьки, ніж мізки, дупу, ніж співчуття, губища, ніж власну позицію. Яка вам різниця, у кого з чого що зроблено або не зроблено? Невже людина стає гіршою, якщо ви знаходите у неї фізичний недолік (на ваш смак)?",- написала Полякова.

Також вона додала, що у кожного свій смак на зовнішність. І те, що подобається одному, може не подобатися іншому. І це зовсім не є предметом для суперечки.

"Я витримаю будь-який хейт і критику. Мені п*х, але подумайте про наших дітей і підлітків, ви ж, с*ка, їх теж не шкодуєте, адже найбільш ейджістські і бодішеймерскі коменти виходять від жінок! Що треба мати в голові, щоб писати підлітку - ти жирна, страшна і т.д, що потрібно мати в голові і душі? Коротше, набридло вас лікувати, деяким допоможе тільки лоботомія... а тим, хто вміє думати - думайте", - додала співачка.

Відзначимо, що до такого посту Оля прикріпила свою фотографію, на якій позує в бікіні. 

Полякова написала хейтерам гнівний пост / instagram.com/polyakovamusic

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook