Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в Одесі, куди прибула на міжнародний кінофестиваль.

Читайте також: Точна вагітна: Настя Каменських розбурхала шанувальників новим фото

Як видно на знімку, для червоної доріжки фестивалю Джамала вибрала яскраве плаття незвичайного фасону, яке як би зшито зі шматочків рожевої і салатової тканини на бежевому фоні. Волосся артистки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі акуратний вечірній макіяж. У підписі до фото Джамала розповіла про Одеський кінофестиваль.

"Ми вже давні друзі з Одеським міжнародним кінофестивалем і разом пройшли довгий шлях. За цей час мені вдалося побувати на цій події, як глядачці, так і актрисі. Саме на фестивалі відбулася прем’єра фільму "Поводир", де я зіграла головну жіночу роль. Безмежно люблю кіно та #омкф, бажаю йому творчих перемог і злетів! А собі і далі залишатись по обидва боки екрану. Вітаю з ювілеєм!", − написала Джа.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook