Співачка ставала об’єктом знущань як в школі, так і в консерваторії.
Переможниця "Євробачення 2016" Джамала зізналася, що нерідко ставала об’єктом насмішок і знущань в школі. Про це вона згадала в зв’язку з прем’єрою кліпу Ріапобой "Все, що тебе не вбиває". У відео показується хлопчик, над яким знущаються однокласники.

Читайте також: Джамала вперше показала, як виглядає після пологів

Це відео викликало величезний резонанс в соціальних мережах, передає glavcom.ua.
Користувачі соцмереж після виходу цього кліпу почали обмінюватися особистими історіями буллінгу в школі, підписуючи їх хештегом # ВсеЩоТебеНеВбиває. Власною історією поділилася і Джамала.

"Я багато раз у житті стикалася з цькуванням, тільки в той час ніхто не використовував слово "буллінг". Як мене тільки в школі не обзивали! Говорили, що у мене "безглузде прізвище", що я "задрот", "пеша" (бо любила співати в класі). А скільки довелося вислухати з приводу своєї національності і релігії!" - зізналася Джамала.

Крім того, артистка піддавалася знущанням і під час навчання в консерваторії. "У музичному училищі це, до речі, тривало, правда, вже не в такій мірі. Коли в 17 років я вирішила вступати до консерваторії, всі говорили: "Куди ти рипаєшся, село, сиди на місці". Таких історій було десятки на різних етапах. Але знаєте, до якого висновку я прийшла? Якщо ти не подобаєшся якимось людям просто тому що ти інший, значить, ти робиш все правильно, ти на вірному шляху", – підсумувала Джамала.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter