Нещодавно увагу суспільства привернули стосунки 8-річної моделі Мілани Маханець з 13-річним блогером Пашою Паєм, які публікують відверті фото у мережі. Поліція вже почала розслідування за цим фактом. Про це пише 24 канал.

Читайте також: 8-річна українка завела стосунки з 13-річним блогером: поцілунки демонструють на камеру, в мережі скандал

Наразі правоохоронці перевіряють інформацію. Про це повідомили у поліції Київщини.

"Відбуваються допити свідків та учасників процесу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Лише за результатами перевірки можна буде стверджувати, чи є правопорушення", – розповіли у поліції.

Справу відкрили за статтею про виготовлення дитячої порнографії.

Також стало відомо, що дідусем восьмирічної Мілани виявився чиновник Верховної Ради Сергій Шумейко. Про це пише "Сегодня".

Він є головним консультантом секретаріату Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики.

В одній із заборонених в Україні соцмереж на сторінці дівчинки є список її родичів.

У графі "дідусь" вказаний саме Сергій Шумейко, 1962 року народження.

У коментарі Шумейко підтвердив, що є дідусем Мілани: "Є таке".

На запитання про те, як поставився до скандалу з фотографіями своєї маленької онуки, він відповів: "Я не особливо цим цікавлюся, я не звертаю на це уваги. У неї є мати, у неї є своя якась думка".

Читайте також: Журналісти розсекретили, куди пішли тисячі доларів, які волиняни збирали на лікування онкохворого лучанина (відео)

8-річна модель відреагувала на скандал навколої її стосунків з 13-річним блогером. В одній із соцмереж дівчинка написала, що познайомилась з хлопцем сім місяців тому. Спершу вони хотіли таким чином привернути увагу підписників до себе, але в підсумку пара зрозуміла, що вони прив'язалися одне до одного, пише ТСН.

"Ми познайомились 7 місяців тому і першою нашою ціллю було похайпити і підняти актив. Але минуло 7 місяців і ми прив'язались одне до одного", – написала дівчинка.

Нагадаємо, на днях Мережу збурив роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка. Маму дівчинки вже викликали на допит до поліції. Батьків підозрюють у тому, що вони заради грошей змушують дітей розігрувати кохання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook