Планети впливають на наш настрій, нашу енергію, нашу особистість. І дієта також може залежати від нашого астрологічного знака.

Читайте також: Фінансовий гороскоп на липень 2021: три знаки Зодіаку, які почнуть гребти гроші лопатою

Астрологи видання Le Journal des Femmes дали кілька порад, яких потрібно дотримуватися, щоб схуднути відповідно до вашого знаку зодіаку. Вони переконані, що дієта може бути швидкою і ефективною, якщо прислухатися до зірок.

Овен: не поспішайте, щоб поїсти

Занадто часте харчування в русі може сприяти збільшенню ваги. Щоб скинути кілька зайвих кілограмів, Овен повинен спочатку спокійно навчиться їсти. Усвідомлене харчування дозволить споживати трохи менше калорій і не набирати вагу в довгостроковій перспективі.

Телець: якість важливіша за кількість

Для них девізом є відсутність строгих дієт, смакове задоволення і обжерливість. Поступово скорочуючи споживання цукру, жирних і оброблених продуктів, їм вдасться поліпшити свою фігуру.

Близнюки: вчимося керувати своїми емоціями

У них емоційне ставлення до їжі, і те, що вони їдять, залежить від їхнього настрою. Вони можуть перейти від здорової і збалансованої дієти до анархічної нездорової їжі. Щоб схуднути, Близнюкам необхідно упорядкувати свій раціон.

Рак: зосередьтеся на інтуїтивному харчуванні

Залежно від емоцій їхня вага залежить від настрою. Раки теж чіпкі й інтуїтивні люди, тому інтуїтивне харчування ідеально підходить їм. Для Раків більше підійде збалансоване харчування, а не дієта.

Лев: менше м'яса, більше фруктів і овочів

Щоб скинути кілька кілограмів, Левам потрібно запасатися сирими фруктами та овочами.

Діва: ведення щоденника

Щоб схуднути легше, Діви можуть вести щоденник. Позначати, що вони споживають щодня, – це добре відповідає їхньому характеру. Це дасть їм уявлення про те, що вони їдять.

Читайте також: Які жінки найсексуальніші за знаком зодіаку

Терези: перехід до фізичної активності

Вони ніколи не проти хорошої їжі або келиха вина. В разі здорового ставлення до їжі для них буде більш розумним збільшити обсяг фізичної активності.

Скорпіон: структуроване харчування в певний час

Вони не бояться сісти на дієту. Щоб повернутися у форму, потрібно їсти все в розумних кількостях і в певний час.

Стрілець: помірність

Стрільці повинні навчитися скорочувати порції і особливо обмежувати все, що занадто солодке і дуже жирне. Невелика помірність в їжі і фізична активність – і кілограми в кінцевому підсумку повинні вас покинути.

Козеріг: більше гнучкості

Щоб схуднення було стійким, воно не повинно бути занадто швидким або надмірним. Козеріг повинен привнести трохи більше гнучкості в свій раціон і особливо подбати про недоліки, не забороняючи будь-які продукти.

Водолій: перестань їсти

Водолії схильні приймати їжу, коли можуть, у дещо анархічній манері. Регулярне харчування, страви приготовані на парі та легке меню – це секрет Водоліїв, які хочуть трохи схуднути.

Риби: прислухаються до свого фізіологічного голоду

Щоб скинути кілька кілограмів, Рибам доведеться навчитися їсти відповідно до свого фізіологічного, а не емоційного голоду. Всі морепродукти  їхні союзники в схудненні. І, звичайно ж, не варто забувати про велику кількість води.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook