Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк не перестає радувати фанатів новими фото та ділитися своїми успіхами на поприщі шоу-бізнесу.

Читайте також: Участь Лесі Нікітюк у "Танцях з зірками 2018" – під загрозою: відома причина

Днями телеведуча поділилася з шанувальниками новим знімком, який опублікувала на своїй сторінці у Instagram.

На знімку Нікітюк постала у ефектному образі: чорній шкіряній міні-спідниці, колготках у горошок, червоній водолазці з пікантними відкритими плечима, розшитими чорним пір’ям, і в стильному червоному пальто у велику клітку.

Телеведуча поділилася з фанатами радісною новиною:

"Друзі!! Сьогодні мене поставила на ноги новина про те що наша програма #Хто зверху Лідер!!! Я так рада, бути частиною успішного проекту! Здавалося б, після улюбленої програми #орел і решка про успіх можна було і забути! Але ж ні! Тепер я впевнена, що завжди потрібно йти вперед! і приймати усі виклики! Побільше працювати і все вийде! Спасибі, вам дорогі друзі, що ви з нами! з нашою командою!", – написала телеведуча.

Читайте також: Леся Нікітюк розсмішила мережу знімком з Сергієм Притулою

Підписники одразу ж взялися активно коментувати не тільки новину, якої поділилася Леся, але і її вбрання.

"Ти розумниця!!! Я в тебе вірю! Перемог тобі, Лесюня!", "Леся ти супер… поважаю", "Леся!!! Ти просто чарівна, а це спідничка тобі дуже личить", "Перебір точно, але круто", "Супер стильно і сміливо! Горохи і клітини – це оригінально", "Lady in red", "Леся не в вечірніх сукнях, а в звичайному одязі виглядає краще", "Нижче голови дивишся – жінка вамп, дивишся на обличчя – сонячний ангел. Ну як це можна пов’язати?", "Образ дуже хороший, але дірка на плечі все псує, треба б зашити", "Богиня, фея, полум’яна красуня!", "Леся, не перегрів, жовтень все таки", "ти така краля! Тобі все йде будь завжди запальничка", – пишуть фоловери.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter