У селі Білин на Волині водій напідпитку в’їхав у натовп підлітків – від удару четверо дітей порозкидало врізнобіч. 17-річний хлопець загинув на місці, на два роки молодша дівчина – нині у лікарні. 

Читайте також: У Луцьку − ранкова ДТП: вулиці стали у заторах (фото)

Про це йдеться в ТСН.

Діти пізно ввечері сидів на лавці і вже хотіли розходитися, коли з повороту на великій швидкості вилетіло авто. Один із хлопців встиг відштовхнути сестру Яну і відстрибнути, інші опинились на шляху машини. Від удару одного юнака перекинуло за огорожу, ще одного – збило з ніг. Саму машину розвернуло на узбіччя, в кущі. А от найбільше дісталось 17-річному Анатолію, він лежав посеред дороги, врятувати його вже було не можливо. "Ще пульс легенько бився, але вже ознак життя не було", – каже один із батьків збитих дітей, які прибігли до місця трагедії.

Анатолій загинув, інші відбулися забоями і лише Яна із струсом мозку потрапила до лікарні. Її батько каже, водій не намагався втекти, а сидів поруч із збитим хлопцем. "Він був п’яний, видно було, всі там бачили, то ж не тільки я один", – каже чоловік.

На Волині п’яний водій наїхав на групу підлітків, які стояли на сільській зупинці. Від удару четверо дітей порозкидало врізнобіч. Сімнадцятирічний хлопець загинув на місці, на два роки молодша дівчина – нині у лікарні.  Більше про трагедію – дивіться в сюжеті.

"Було констатовано факт перебування водія, який спричинив ДТП, в стані алкогольного сп’яніння. Він є затриманий по статті 208 КК", – розповіли в поліції.

Читайте також: У Луцьку легковик виїхав на "зустрічну" і зіткнувся з вантажівкою (фото)

За кермом авто був 35-річний місцевий. Суд вже призначив йому цілодобовий домашній арешт. У селі шоковані, бо ж кажуть, що чоловік працьовитий, одружений, має маленьку доньку. П’яним за кермом його досі ніколи не бачили. Це підтверджує і його матір. "В нього був принцип в житті, це підтвердять всі друзі, що за кермо п’яним не можна сідати. Дуже розкаюється, дуже", – запевняє жінка.

Загиблий Толік – з сусіднього села. Хлопець майже місяць зустрічався з Яною і у вихідні приїхав до неї в гості. "За ними мало таксі приїхати. Там пару хвилин не вистачило, щоб таксі їх забрало", – розповідає друг родини.

15-річній Яні вже сказали, що її хлопець загинув. Попрощатися з коханим вона не зможе, бо проведе під наглядом медиків ще мінімум кілька тижнів.

 Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook