Луцький зоопарк - одне з найулюбленіших місць відпочинку лучан у будь-яку пору року. Сьогодні у цьому мали можливість пересвідчитися учасники екскурсії, організованої управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованців дитячого будинку сімейного типу та прийомних сімей. Екскурсію відвідали більше десятка дітей та підлітків. З ними зустрівся радник міського голови Ігор Поліщук, аби поспілкуватися у неформальній атмосфері, дізнатися про їхні уподобання та захоплення. про це йдеться на сайтіЛуцької міської ради.

Директор КП “Луцький зоопарк” Людмила Денисенко та екскурсовод Олена Самчук організували гостям надзвичайно цікаву екскурсію, розповідаючи про життя та звички тварин. Діти із захопленням спостерігали за мешканцями зоопарку та частували їх поживними смаколиками.

“Цей гарний сонячний день ми проводимо разом із дітьми на свіжому повітрі, у Луцькому зоопарку. Це можливість цікаво та корисно провести час, поспілкуватися між собою. Хочеться, аби якомога більше людей долучалися до проведення таких акцій, щоб позитивно вплинути на процес їхнього виховання”, - зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

Окрім знайомства із численними представниками фауни з різних куточків світу, на згадку про відвідини зоопарку діти залишили символічні малюнки-смайлики.

Завершився захід частуванням у піцерії “Фелічіта”.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter