13-річна дівчинка, яка постраждала у дорожньо-транспортній пригоді у селі Заболоття Ковельського району, перебуває у стані середньої важкості.

Про це повідомив головний лікар Ратнівської центральної районної лікарні Бегаль Михайло Григорович, інформує ІА Волинські Новини.

Читайте також: Повідомили деталі смертельної аварії на Волині, у якій загинула 15-річна дівчинка

Зі слів лікаря, дівчинка знаходиться у відділенні реанімації. Проте сьогодні її планують перевезти у дитячу лікарню. Наразі її стан середньої важкості. Лікарі роблять усе можливе, щоб врятувати життя дитини.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КЗ "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", медики швидкої діагностували у постраждалої дитини перелом стегна, закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забій передпліччя.

Читайте також: Волинянин збив жінку і покинув непритомною на дорозі

Нагадаємо, що автопригода трапилася учора близько 16 години на вулиці Шевченка у селищі Заболоття. За кермом мотоцикла Vіper перебувала 15-річна місцева жителька. Дівчина, ймовірно, не впоралася з керуванням та врізалась у паркан. Внаслідок ДТП водійка мотоцикла загинула на місці, а пасажирку доставили у лікарню. Наразі поліція з’ясовує усі обставини трагедії. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook