Терористи "ДНР" вирішили ввести санкції проти "ЛНР", які полягають у забороні ввезення підакцизних товарів, а саме – горілки і цигарок.

Читайте також: ФФУ довічно дискваліфікувала 18 футболістів, які виступали за збірну "ДНР"

Про це на своєму сайті написав журналіст Денис Казанський.

За його словами, відповідна постанова "ради міністрів ДНР" набула чинності 27 грудня 2017 року.

"Так що ніякої більше "Луга-нови "в Донецьку не буде. Тепер горілка і цигарки з Луганська в Донецьку під забороною. Крім того, донецькі бойовики пообіцяли дати симетричну відповідь знахабнілим луганським вискочкам, якщо ті будуть забороняти на своїй території товари з "ДНР". Боже, який ідіотизм. Неможливо повірити, що все це відбувається насправді. Хто міг уявити чотири роки тому, що Донецьк буде вводити санкції щодо Луганська? Зізнаюся, навіть я був кращої думки про розумові здібності переносників "русского мира", – пише журналіст.

На думку Казанського, такий розвиток подій вкотре підтверджує, що терористи на тимчасово окупованій Донбасі воюють не за ідею, а тільки прикриваються нею, адже захопивши частину української території, вони примудрилися розділити її на два феодальних наділи.

Він також підкреслив, що заборону на ввезення луганської горілки і цигарок в Донецьк можна зрозуміти, адже це – дуже прибутковый бізнес, який банді ватажка "ДНР" Олександру Захарченко вдалося підпорядкувати собі.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook