Ініціювало для діток захід управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради спільно з міжконфесійною християнською дитячою організацією "Джерело".

Читайте також: Замість квітів на 1 вересня закликають допомогти онкохворим

За словами начальника управління Ліни Галан, захід розрахований на жителів 33-го мікрорайону, адже не всі мають змогу у свято поїхати в центр міста.

"Захід вирішили провести символічно на Площі Героїв Майдану, адже хочемо показати мирне, щасливе, гарне та квітуче життя. Також організували для дітей конкурс малюнків на асфальті і незвичний танцювальний дитячий флешмоб. Долучили до заходу громадські організації, які працюють з дітками різних категорій, в тому числі і пільгових. Оживляємо мікрорайон та хочемо, щоб люди у кожній частині міста відчули свято, що сьогодні дійсно день народження України", – розповіла пані Ліна.

Батьки, які прийшли на захід, щиро дякували за така гарну ініціативу оргнанізаторам.

"Надзвичайно вдячна за таке чудове свято. Мій син з великим задоволенням був участь в конкурсі малюнків й танцювальному майстер-класі. Приємно, що кожен з юних митців отримав подарунок. А фінальне дитяче фото з жовтими й блакитними кульками викликало безліч позитивних емоцій", – ділиться враженнями мама 9-річного Марка Аліна.

На захід також були запрошені дітки з Волинського обласного естетичного центру виховання.

Наприкінці заходу від управління усім юним гостям були вручені подарунки та патріотичні кульки, з яких малюки створили Державний прапор. Також кожна дитина отримала смачне морозиво.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook