Дзеркальна дата 06.06.2020 допоможе втілити ваше найзаповітніше бажання. Але важливо знати, як, коли і при дотриманні яких правил його загадувати. Якщо ви давно мрієте про взаємну любов, щастя в шлюбі, підвищення зарплати, нову роботу або супервідпустку, субота, 6 червня, допоможе вам.

Читайте також: Намісник Почаївської лаври вважає, що Білл Гейтс чіпуватиме людей вакциною від коронавірусу

Нумерологи кажуть, що енергетика шістки дуже позитивна і творча. Число є символом чесності, доброти та взаєморозуміння. Крім того, шістка несе подолання труднощів і просвітлення. Саме тому в цей день можна змінити своє життя на краще, пише Стайлер.

Правильно загадати бажання 06.06.2020 допоможе простий ритуал, для якого треба записати бажання на листку. При цьому важливо не просто його загадати, а почати прагнути до втілення своєї мрії в життя.

Головне - правильне формулювання. У тексті не повинно бути слова "не" чи "ні". Тобто "Я не хочу бути бідним" писати не можна, втім "Я хочу бути багатим" теж не підійде.

Бажання має відобразити процес і твердження, наприклад, "Я добре заробляю", "Я привертаю чоловіків/жінок".

Важливо також вказати в бажанні терміни, адже шістка полюбляє достовірність і точність. Поставте умову, який часовий відрізок вам потрібен, щоб втілити мрію в життя. Наприклад, "Я зароблю багато грошей цим літом/ у червні/ на цьому тижні.

Додайте конкретики. Не бійтеся додавати в бажання емоції, зробіть його розгорнутим. До прикладу, "На цьому тижні я зустріну кохану людину, яка ощасливить мене назавжди".

Читайте також: Вихідні дні та свята в червні: скільки будемо відпочивати

Додайте до ритуалу свічку і примовляння

Після того, як ви написали своє бажання, можна провести невеликий ритуал зі свічкою. Потрібно запалити її й підпалити від полум'я листок, прочитавши примовляння: "Побачу щастя скоро попереду. Удача, ти до мене прийди. Тижні, місяці, дні, роки. Будь зі мною ти завжди".

І пам'ятайте, що 6 червня Всесвіт буде на вашому боці. Щоб все вийшло, потрібен позитивний настрій і віра в силу вашого бажання. А воно має відображати те, що здається вам найбільш важливим.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook